DMTECH Sm@rt-TVHDMI Dual Core

Med DMTECH Sm@rt-TV Dual Core får du en superkompakt men kraftfull medispelare som gör din TV smart. Du kan bland annat kolla på film, lyssna på musik, surfa på internet och kolla din Facebook eller Twitter direkt i TV:n. Den är enkel att installera och komma igång med! Koppla in Smart-TV-dongeln i TV:ns HDMI-ingång och följ helt enkelt installationsguiden. Strömförsörjning sker genom antingen din TV:s USB-ingång eller med medföljande nätadapter.

Fjärrkontroll med tangentbord och touchpad
Genom den medföljande fjärrkontrollen får du full kontroll när du exempelvis surfar på internet, kollar på film och lyssnar på musik. Fjärrkontrollen är utrustad med en smart pekplatta och tangentbord med svenska tecken vilket gör det enkelt att navigera och skriva direkt i TV-soffan.

Anpassa den efter dina önskemål
Med Google Play får direkt tillgång till appar som YouTube, webbläsare, musik- och videospelare samt bildvisare som kan spela upp filmer, musik och visa bilder via ditt hemnätverk. Du kan ladda hem massor av olika appar som exempelvis Spotify, Netflix, SVT Play och Facebook.

Specifikation
Högupplösta bilder
Produktbild
    Tekniska specifikationer
    Specifikationer